Stor interesse for ny japansk topmodel

Svenningsens vender hjem fra Agromek med flere afsluttede handeler og lang liste til demonstration af ny 170 hk-traktor.

Der går endnu nogle måneder, før Svenningsens Maskinforretning som dansk Kubota-importør kan præsentere den japanske producents nye M7000-serie traktorer med 130, 150 og 170 hestekræfter. Men allerede nu er interessen for den nye topmodel stor.

Det tyder det i hvert fald på her oven på Agromek.

»Masser af landmænd har skrevet sig på listen for at få M-seriens nye overhoved demonstreret. Så der kommer helt klar til at stå Kubota på en stor del af foråret,« siger adm. direktør Benny Svenningsen, der tilføjer, at der blev afsluttet handeler både på landbrugs- og entreprenørsiden på Agromek.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Svenningsens havde otte nyheder med på Agromek, blandt andet en ny generation af minigravere fra Bobcat med modelbetegnelserne E19 og E20,

Det nyeste mærke hos Svenningsens, de tyske Thaler-læssemaskiner, bød også ind med en nyhed, og det samme gjorde Kubota med en kompakttraktor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.