Stor maskinaktør flytter til Århus

Flytter den jyske afdeling i Skanderborg til Viby-området, hvor der bygges helt nyt showroom.

Kubota og Bobcat-importøren Svenningsens Maskinforretning rykker til sommer ud af sine lejede lokaler i Skanderborg og ind til Århus.

Her bygges der nyt showroom ved siden af ejerens, bilimportøren Nellemann, erhvervsværksted, oplyses det i en pressemeddelelse.

”Vi vil gerne være mere til steder i Aarhus området, da vi har en del kunder omkring der. Med vores domicil i Viby kommer vi til at ligge væsentligt bedre for vores kunder, og det er muligt at køre direkte ind fra motorvejen”, siger adm. direktør Kristian Refnov.

Når de nye lokaler står klar til sommer, så kan Svenningsens i øvrigt også byde på en ny værkfører.

Anders Krag Rasmussen, der tidligere har arbejdet hos Stroci-Agro i Hammel, er netop ansat som ny værkfører og starter indledende op i den gamle afdeling i Skanderborg inden flytningen.  

En stor del af Svenningsens kunder er kommuner og aktører i den grønne branche, men virksomheden satser også i stigende omfang på at udbrede Kubotas traktorer og Bobcats læssere til landbrugskunder.

Udover det danske marked driver Svenningsens i øvrigt også maskinhandel i Norge og Sverige.  

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.