Stor maskinauktion i Ribe: Næsten alle maskiner revet væk på otte timer
Alle maskiner, pånær en trehjulet gyllevogn, blev solgt ved A.P. Jørgensens maskinauktion mandag.

Alle maskiner blev revet væk, da A.P. Jørgensen mandag holdt auktion i Ribe. Det fortæller Ellen Jørgensen, indehaver af den gamle maskinforretning. 

"Vi solgte ud af vores lager, hvor vi efterhånden havde fået opsamlet en masse maskiner og udstyr i form af mejetærskere, plove, traktorer og så videre. Mange af maskinerne bliver hurtigt teknisk forældet, og i dag vil de store landbrug som regel have det nyeste af det nye, så jeg valgte at sige, at nu sælger vi ud," siger Ellen Jørgensen og tilføjer, at nogle af maskinerne havde stået i op til ti år.

Kun en hollænder tilbage

Det fik hende til at arrangere maskinforretningens første auktion, hvor de fik solgt 412 af i alt 413 varenumre. 

"Den der stod tilbage, var en hollandsk gyllevogn med tre jul, men den bliver solgt inden jul," siger hun.

Ellen Jørgensen skyder på, at der var mindst 4000 besøgende mellem kl. 8 og 16.30, hvor auktionen stod på. Men på trods af successen har hun ikke planer om at gentage det i fremtiden.

"Det er vores første auktion, men også den sidste. Fremover må maskinerne maksimalt stå et år, og så skal det ud," siger hun. 

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.