Stor maskinforretning åbner dørene: Det er vores måde at sige tak
50 ansatte har arbejdet intenst på at gøre klar til, at omkring 3.000 besøgende i løbet af i dag fredag ligger vejen forbi Farmas’ traditionsrige Julemarked.

Der er pyntet op med nisser, og juletræet stråler med pynten fra den lokale børnehave. Der kommer en bager forbi. Det samme gør en slagter, og hvis man har lyst til at få et glas koldpresset æblejuice, er der også en som sørger for det.

Hvis man ikke viste bedre, skulle man tro at Farmas’ årlige Julemarked intet som helst havde med landbrug-, have-park- og entreprenør-sektoren at gøre. Men for en af Danmarks største New Holland-forhandlere drejer dagen i dag sig om at skabe en af årets hyggeligste dage, hvor der både er plads til at se på nisser, sparke dæk, høre om tendenser i landbruget og handle gaver i butikken. Og så selvfølgelig traditionen tro: Spise grønlangkål i lange baner.

"Det er vores måde at sige tak for året der gik til vores kunder", fortæller Thomas G. Mikkelsen, salgschef hos Farmas A/S i Farsø, Himmerland.

Gennem en menneskealder har Farmas med hovedsæde i Farsø holdt Julemarked på adressen i Farsø, og henved 50 ansatte har arbejdet intest de seneste dage på at pynte op, vaske maskiner og fylde hylder - for at nævne en lille del af det store setup, Farmas har gjort klar til i dag.

2.600 portioner grønlangkål

Går det som det plejer, ligger omkring 3.000 besøgende vejen forbi Farmas i dag mellem kl. 10.00 og 21.00.

"Det bliver en travl, men dejlig, dag. Vi plejer altid at sige, at man skal tage hele familien med. Så kan børnene se på legetøj og nisser, mens far ser på maskiner. Sidste år langede vi 2.600 portioner grønlangkål over disken. Og så er der jo dem, der ikke bryder sig om retten. Så vi plejer at regne med 3.000 besøgende", fortsætter Thomas G. Mikkelsen.

Nu bliver der handlet tærskere i 11. time Maskiner Lørdag 27. juli 2019 · 00:00

Hvert år laver Farmas et tema i forbindelse med julemarkedet. Sidste år var det 50 års jubilæum med New Holland. I år bliver det præcisionslandbrug.

"Vi har lavet vores egen lille satellit for at vise, hvad vi sætter fokus på i år. Vi har også fået en trailer stillet til rådighed fra New Holland, hvor samtlige produkter til gps og præcisionslandbrug er udstillet", fremhæver Ole Borup Rosengreen, underdirektør hos Farmas.

Og hverken han og Thomas G. Mikkelsen frygter ikke Black Friday, der i år falder sammen med Julemarkedet:

"Black Friday er jo først kommet til senere. Vi var her længe forinden. Så bare fordi Black Friday har valgt at kopiere vores gode tilbud, så skal der nok blive tid til både at overstå købene andre steder og her hos Farmas", siger Thomas G. Mikkelsen med humor i stemmen.

Det i dag fredag d. 29. november fra kl. 10.00-21.00, der er julemarked hos Farmas. Adressen er Fabriksvej 1. 9640 Farsø.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.