Stor maskinforretning tager på landsdækkende demo-tur
Semler Agro vil vise traktorer og redskaber frem i marken på tre demo-dage bredt fordelt på landkortet.

Danmarks største forhandler af John Deere, Semler Agro, giver interesserede lejlighed til at se nærmere på de grønne traktorer samt redskaber fra Väderstad, når virksomheden i løbet af den kommende tid afholder tre maskindemonstrationer fordelt rundt om i landet.

»Vi har et mål om at være de bedste i branchen til at levere den bedste og nyeste teknologi til landmændene. Derfor har vi også investeret mange kræfter i vores kommende demoture, fordi vi ved, det er en essentiel del af at indkøbe nyt udstyr til bedriften, at man rent faktisk kan se, hvordan traktor og/eller redskab agerer ude i marken og ikke bare i et udstillingslokale«, fortæller Lars Frederik Henningsen, salgschef hos Semler Agro, i en pressemeddelelse om den kommende turné.

Foruden traktorer og redskaber i sin helhed sætter Semler også fokus på overførsel af trækkraften.

»For John Deere har autostyring længe været vigtigt, og det er det stadig. Men vi oplever også et større fokus på bedre overførsel af trækkræft - eksempelvis via bæltetraktorer. Foruden de store modeller har vi nu mulighed for at lave bælteløsninger på mindre modeller, som vi også vil vise frem.«

Demoturen finder sted 24., 26. og 1. november. Her lægger den vejen forbi Mariager, Fredericia og Faxe, og på samtlige lokaliteter vil der være Semler ekspertise klar til at rådgive og fortælle om de ny produkter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.