Stor maskinhandler åbner officielt byggeri: Vi skal være lige så store i Østdanmark, som vi er vest

S.D. Kjærsgaard på vej med maskindomicil på 2.500 kvadratmeter i Ringsted.

Op til weekenden markerede maskinhandleren S.D. Kjærsgaard, at nu er man godt i gang med byggeriet af sit nye maskindomicil for aktiviteterne i Østdanmark.

De første officielle spadestik til et byggeri i ”maskinbyen” Ringsted blev nemlig taget på den højteknologiske måde med maskinhandlerens eget grej.

S.D. Kjærsgaard, som både er landets største forhandler af Case IH og selv importør af Case Construction entreprenørmaskiner, forventer, at aktiviteterne i øst på sigt bliver lige så store, som de er i den vestlige del af Danmark, hvor S.D. Kjærsgaard har sit ophav fra og hovedkontor i Frejlev ved Aalborg.

Det nye maskincenter på 2.500 kvm. skal både rumme udstilling, faciliteter til salg, service, reservedele samt en afdeling for brugt udstyr.

For nylig udtalte direktør Palle Kjærsgaard til maskinhandlernes eget brancheblad, Maskinhandleren, at den store investering i et nybygget center også gøres for at samle kompetencerne.

I dag har S.D. Kjærsgaard også en afdeling i Karslunde, hvorfra aktiviteterne flyttes, når byggeriet forventeligt står klart i december.   

- Vi kunne rimelig overkommeligt have lavet en afdeling mere på Vestsjælland og så have haft Karlslunde i øst, men vi tror på, at det er bedre at samle kompetencerne et sted, siger Palle Kjærsgaard til Maskinhandleren, hvor han også forklarer, at nybyggeriet i Ringsted også handler om synlighed klos op af motorvejen med mange tusind forbipasserende bilister hver dag.
- Ambitionerne i brandet står ikke mål med en tankstationsløsning, og så handler det også om, at man kan forklare, hvor man ligger, siger han.

Sønnikke er med

Første officielle spadestik blev udført med tre minigraver monteret med guldskovl, der blev ført af Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten, direktør Palle Kjærsgaard og sønnen Søren Kjærsgaard, som i dag også arbejder i virksomheden ved siden af sine studier.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.