Stor New Holland bliver mindre

Den såkaldte T7 Heavy Duty får selskab af en tredje, mindre model i serien.

Landbrugsavisen - Agritechnica.

Med T7.290 og T7.315 på henholdsvis 288 og 313 heste (max. eff.) bliver den kommende T7.275 den mindste af fremover totalt tre modeller i New Hollands T7 Heavy Duty-serie.

T7.275 bliver vist på Agritechnica og byder på 260 hestekræfter ved maksimal effekt. Den er stort set identisk med de to større modeller på nær et par punkter.

»Dieseltanken vil være en anelse mindre, 410 liter, og oliepumpens ydelse vil være maksimalt 165 liter pr. minut. Samtidig vil T7.275 gå på den lidt mindre gruppe 48 hjul på 2,05 meter i stedet for gruppe 49, der betyder dæk på 2,15 meter i diameter«, fortælller Thomase Pedersen, marketingansvarlig for Danmark og Sverige hos New Holland.

Priserne er ikke fastlagt på den nye variant endnu. Men efter planen går traktoren i produktion først i det nye år.

»T7.275 er tiltænkt de landmænd, som gerne vil have en lidt kraftigere bygget traktor, men måske ikke har brug for flere hestekræfter. T7.275 har en tilladt totalvægt på 16 ton i modsætninig til T7.270, der topper med 13 ton. Så Heavy Duty’en har en række fordele«, tilføjer Thomas Pedersen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.