Stor redskabsproducent driller: Gæt hvor vi vil bruge de her bælter

Bednar har ikke officielt præsenteret konceptet endnu, men de første detaljer er landet på producentens sociale medier.

Detaljerigdommen er ikke stor, men den tjekkiske redskabsproducent, der bl.a. er kendt for store, solide landbrugsredskaber, viser i øjeblikket nye såkaldte Bednar Floattrax bælter frem på sin facebookside, hvor der spørges efter forslag til, hvor man de har tænkt sig at bruge bælterne. 

Det vil brugerne gerne byde ind på - og der er flere, som har gættet rigtigt fremgår det i tråden.

Bednar svarer nemlig en bruger, at han gætter rigtigt, når han vurderer, at bælterne fremover skal pryde på producentens store Efecta CE såmaskine med en arbejdsbredde på hele 12 meter.

Begrundelsen fra Bednar lyder på stigende fokus på problemer med jordpakning, når store maskiner kører hen over landbrugets marker og af samme årsag en stigning i antallet af bælteudstyrede traktorer.

Formentlig er der i første gang tale om test, inden systemet evt. kan tilkøbes på såmaskinen eller andre produkter i Bednars portefølje.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.