Stor traktorproducent tjener 1,5 mia. på tre måneder

Forbedret indtjening hos selskabet bag New Holland og Case IH.

Der bliver solgt maskiner i hobetal hos en af verdens største traktor- og maskinproducenter, CNH Industrial.
Mærket bag bl.a. New Holland og Case IH omsatte nemlig i omegnen af 44 mia. kr. i seneste kvartal op til 1. oktober, meddeler CNH Industrial her til eftermiddag.

Det børsnoterede selskab kan konstatere, at det udgør samme niveau som året før på daværende tidspunkt af året. Dog er indtjeningen løftet betragteligt i år – fra knap 400 mio. kr. i perioden året før til ca. 1,5 mia. kr. i år for de tre måneder.

Salgsmæssigt var der pæn fremgang for især koncernens entreprenørmaskiner, som havde fremgang på 18 – ligesom landbrugsmaskiner havde fremgang på fire pct., primært drevet af et godt salg af større landbrugstraktorer i Nordamerika, mens markederne i Europa og Mellemøsten i øjeblikket går lidt mere stille for landbrugsmaskiner.   

For hele regnskabsåret forventer CNH Industrial i øvrigt at omsætte for omkring 182 mia. kr.  

Koncernen oplyser, at der for tiden bruges ekstra udviklingsomkostninger til udstyr til præcisionslandbrug og overholdelse af strengere emissionskrav til moderne traktorer.   

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.