Store mærker: Fuldt tilfredsstillende samarbejde med Hjallerup Maskinforretning

Mens Hjallerup pludselig blev opsagt af Agco, så udtrykker andre leverandører stor tilfredshed med den konkursramte maskinforretning.

Ærgrelsen er stor hos flere af Hjallerup Maskinforretnings store leverandører efter, at maskinforretningen tirsdag kastede håndklædet i ringen efter at være opsagt af sin traktorleverandør Agco.

Hos Kverneland Group Danmark forklarer markedsdirektør Jørgen Mortensen, at han har været meget tilfreds med samarbejdet og ikke så den nye situation komme.

 ”Vi er rigtig, rigtig ærgerlige over denne situation. Jeg vil godt udtrykke stor tillid til Hjallerup Maskinforretning og vores samarbejde. Det har været rigtig godt”, siger han og forklarer, at lukningen hos Hjallerup i de her dage skaber akutte udfordringer for landmænd, som ellers skulle have serviceret deres Kverneland-udstyr via Hjallerup.

”Naboforhandlerne Farmas, Lyngfeldt og Salling & Nordvestjysk Traktorservice hjælper selvfølgelig alt det, de kan”, siger han og håber, at maskinforretningen meget snart åbner igen.

”Vi satser og håber på, at de finder en fornuftig kurator, som åbner butikken så hurtigt som muligt, så landmændene bliver hjulpet. Derefter satser vi på, at der kommer en eller anden ejerstruktur, så de kan komme i gang igen med vores forhandling”, siger han.  

Samson: Ring direkte til Samson Agrolize

Samson er en de andre store maskinproducenter, som har brugt Hjallerup Maskinforretnings værksted til at yde service til slutkunderne.

Her oplyser Samsons eget forhandlerled, Samson Agrolize, at man man akut omdirigerer personale til at køre ud og servicere i det nordjyske område.

”Kunder og brugere, der har behov for akut service og som hidtil har fået deres Samson maskiner serviceret af personale fra Hjallerup Maskinforretning, kan henvende sig direkte til Samson Agrolize i Viborg”, lyder det bl.a. fra adm. direktør Henrik Kirketerp-Møller, Samson Agrolize.

Mens Hjallerup Maskinforretnings samarbejde med Agco forliste og førte til en opsigelse med øjeblikkelig virkning, så er der roser til relationerne mellem Samson og folkene i Hjallerup.

”Jeg kan kun beklage, at vores servicepartner, Hjallerup Maskinforretning, har måttet tage den drastiske beslutning at begære sig konkurs. Herfra har vi været yderst tilfredse med forretningen og dens kompetente servicepersonale i rollen som vores servicepartner for Samson-produkterne”, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.