Store spillere afviser at købe op i konkursbo i Randers
To af Jyllands største Agco-forhandlere afviser at være interesserede i konkursramt maskinforretning.

Der er en god mulighed til salg, hvis man vil udvide eller ind på markedet for salg af Agcos produkter i Danmark.

To oplagte spillere melder sig dog ud af racet om at overtage konkursramte Jysk Maskincenter i Randers.

»Jeg tænker ikke, at vi skal sætte flere både i vandet«, siger Holger Skjoldemose fra Jelling Maskinforretning, som netop er gået sammen med Rimmerhus Maskinforretning i et nyt selskab, hvor de også går ind og overtager det gamle TBS Maskinpowers afdeling i Toftlund i Sønderjylland.

»Vi skal have det her til at fungere. Vi synes, at det her er passende. Vi har ikke volumensyge«, siger han til LandbrugsAvisen Maskiner med henvisning til deres egen forhandler-område, der kommer til at dække godt halvdelen af Jylland fra grænsen i syd og op til Århus og Videbæk.

Samme melding kommer der fra det nye TBS Maskinpower, som ellers har fået en stærk partner i tyske Raiffeisen ind i den nye Fendt-forretning i Starup ved Grindsted.

»Nej, det synes jeg ikke. Nu sætter vi fuld fokus på Starup og samarbejdet med Raiffeisen«, siger direktør Jens Hansen.

LandbrugsAvisen har været i kontakt med flere forhandlere i det jyske, som peger på, at Jysk Maskincenter har en størrelse, som er uden for deres rækkevidde. Flere peger på, at Hjallerup Maskinforretning med deres størrelse med både afdelinger både nord og syd for Limfjorden passer ind i Agcos mål om større og færre forhandlere.

Hos Hjallerup Maskinforretning ønsker direktør Morten Bordvik ikke at kommentere på, om det er en mulighed, som maskinforretningen går efter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.