Stort landbrug anskaffer 10 John Deere-maskiner med leasing

Semler Agro har indgået en aftale med Kring Agro om levering af både traktorer, sprøjter og mejetærskere til de i alt 1.700 ha. Alt sammen via operationel leasing for at kende de præcise omkostninger.

Kring Agro A/S, der er ejet af Per Kring og sønnen Mads Kring, udskifter i den kommende tid hele den rullende maskinpark.

Markdriftsselskabet, hvis primære forretningsområde er indenfor salgsafgrøderne hvede, byg, maltbyg og raps, har indgået en aftale med Semler Agro om operationel leasing af samlet 10 maskiner - syv traktorer, én selvkørende sprøjte og to S690 mejetærskere, der skal høste de i alt 1.700 ha.

»Vi opererer i en meget volatil branche, hvor sucesskriterierne er omkostningseffektivisering og risikostyring. Det er derfor afgørende for os at kende de eksakte driftsomkostninger pr. time/hektar inklusiv service og vedligehold, og det gør vi ved operationel leasing af maskinparken,« fortæller Mads Kring.

»Det betød også meget for os, at der var gennemsigtighed i tilbuddet og i udstyrslisten. At vælge det rigtige udstyr med høj driftssikkerhed er i dag afgørende for at få den maksimale værdi ud af maskinerne. De nye maskiner bliver eksempelvis udstyret med fuld GPS samt FarmSight fra John Deere,« uddyber markdriftschef Frank Lorenzen.

Hos Semler Agro A/S er man stolte over aftalen.

»I dag er "oppetid" vigtigere end nogensinde, og det er vi kommittede på at levere«, siger Carsten Greiffenberg, administrerende direktør hos Semler Agro.

Semler Agro er en del af Semler Gruppen og er Danmarks største John Deere forhandler med otte afdelinger fordelt over hele landet.

Aftalen omfatter levering den kommende tid af:

  • Syv traktorer: En John Deere 6170M, en John Deere 6195R, en John Deere 6215R, en John Deere 7310R og tre John Deere 8370R
  • En selvkørende sprøjte leveret med AMS og RTK
  • To John Deere S690-mejetærsker

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.