Stort rykind i Hadsund

Lindus Maskiner har reduceret kraftigt i det varelager, som virksomheden overtog efter Scan-Agro.

»Kunderne gjorde et godt køb, og vi fik en hæderlig pris.«

Ordene kommer fra medejer af Lindus Maskiner i Mariager, Jens Almar, efter at virksomheden forleden havde et ophørsudsalg af de maskiner, som Lindus Maskiner i sommer overtog efter det konkursramte Scan-Agro i Hadund. Op til salget var der maskiner for cirka 40 millioner kroner.

»Jeg vil tro, at vi stadig har maskiner for lidt over 20 millioner kroner tilbage, og dem vil vi forsøge at afhænde ved et slutsalg i begyndelsen af det nye år, siger Jens Almar.

Tilbage er blandt andet majssåmaskiner, forskellige såsystemer og nogle traktorer. Til gengæld er det gået over al forventning med at sælge mange af de lidt mindre ting, eksempelvis dæk på fælge.

»Man hører hele tiden, hvor sort det ser ud. Men under salget i Hadsund var der kun sort af mennesker. Det var et eventyrligt fremmøde og et godt salg,« siger Jens Almar.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.