Strautmann lancerer ny serie af møgspredere
Første udgave bliver den nye Strautmann TS 1601, som vises på Agritechnica. Flere versioner er på vej.

Når Strautmann på Agritechnica vser den nye Strautmann TS 1601 er den blot den første antydning om en helt ny serie af fladbundede spredere, hvor fællesnævnerne blandt andet er store hjul med en diameter på to meter og en lav læssehøjde.

»Ja, vi lægger ud med den her. Men regn med at der kommer flere udgaver med tiden, herunder også disc-spredere«, lød det fra Strautmanns repræsentant under Agritechnica Preview tidligere i dag.

Princippet i maskinen er et smalt »flatbed« design, store dæk og en galvaniseret struktur, der sikrer lang levetid. Dæk op til dimensionen 710/70 R 42 kan monteres, så man får en lav rullemodstand. Spredeenheden kan sprede materialet ud i en arbejdsbredde på cirka otte meter.

Strautmann TS 1601, der kan rummer 16 tons i marken, bliver klar til salg i foråret 2018.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.