Subaru Forester får topkarakter for sikkerhed
Den nye Subaru Forester e-Boxer er tildelt fem stjerner fra sikkerhedsorganisationen Euro NCAP.

Den tværeuropæiske sikkerhedsorganisation Euro NCAP giver ikke ved dørene, så når en bil får topkarakter - eller det modsatte - er det et resultat, som man bør regne med. Således har den nye Subaru Forester e-Bokser, som LandbrugsAvisen testede tidligere på året i Letland, opnået en topkarakter.

Det japanske mærke har som målsætning, at ingen skal miste livet eller udsættes for alvorlige kvæstelser i eller på grund af en Subaru. Visionen gælder ikke alene fører og passagerer, men også fodgængere, cyklister og andre bløde trafikanter.

Det er et skridt på vejen, at den nye Subaru Forester e-Boxer med hybridteknologi netop har fået topkarakter og 5 stjerner i Euro NCAP. Foruden den højeste vurdering efter alle kriterier, fik Subaru Forester også klassens højeste karakter nogensinde for barnesikkerhed, nemlig 91 procent, og 97 procent for voksenbeskyttelse. Systemet til automatisk deaktivering af passagerairbag blev også belønnet.

Subaru-ejere er ikke som de andre Lørdag 5. oktober 2019 · 00:00

Det er ottende gang i træk, at en Subaru belønnes med fem stjerner i den europæiske sikkerhedstest. I fjor opnåede såvel Subaru XV som Subaru Impreza fem Euro NCAP stjerner.

En af årsagerne til det høje sikkerhedsniveau er angiveligt Subarus nyudviklede og vridningsstabile SGP platform, men førerassistentsystemet EyeSight har også stor betydning for at sikkerhedsvisionen skal kunne nås.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.