Sukkerrør i Brasilien, roer i USA - og agrodæk i Brørup

Ugens profil: Mød Jakob Nannberg Scheel, salgschef i NDI Groups agro-afdeling. En usædvanlig rejselyst har ført ham rundt på alle kontinenter.

»En god dag for mig? Det kan være en dag, hvor jeg har været på farten og måske besøgt maskinhandlere og er kommet hjem med interessante input, som kan danne grundlag for nye beslutninger. Eller måske dage, hvor større projekter er lykkedes«,

Ordene kommer fra Jakob Nannberg Scheel, salgschef i agro-afdelingen hos NDI Group i Brørup, også kendt som Nordisk Dæk Import. En ung mand med et usædvanligt stærkt engagement i sit job og med en usædvanlig stor rejselyst.

Hos NDI Group tiltrådte Jakob Scheel for mindre end et år siden en nyoprettet stilling som salgschef for afdelingen for agro-dæk. En omfattende afdeling med dæk til traktorer, landbrugsmaskiner, redskaber, skovmaskiner og entreprenørmaskiner. I hovedsædet i Brørup er også en omfattende produktion af fælge til traktorer og landbrugsmaskiner. Dækmærkerne er primært Nokian, Alliance, Trelleborg og Hankook.

»Vi kan levere«

»Det unikke ved os er, at vi har så meget på lager. Det betyder, at vi er fleksible og kan levere omgående. For det kan nemt koste mellem 5.000 og 7.000 kr. i timen, hvis en maskine skal holde stille, afhængig af situationen«, siger Jakob Scheel, der også konstaterer, at bedrifterne bliver større, og maskinstationerne står for en stigende del af arbejdet.

»Vi skal først og fremmest kende landbruget, og vi skal vide det, når der sker en ny udvikling«, siger Jakob Scheel.

På alle kontinenter

Jakob Scheel, der er vokset op i Haderslev, er udlært landmand fra Dalum Landbrugsskole i 2010 og har arbejdet som driftsleder på store landbrug. Undervejs har han videreuddannet sig med bl.a. en merkonom i afsætning og handelsøkonom samt en HD i marketing management.

Privat bor han på et firelænget landbrug nær Haderslev med sin kæreste, og bag sig har han en usædvanlig rejseaktivitet, som har ført ham rundt på alle kontinenter, blandt meget andet som dykkerinstruktør og turistguide.

»Men jeg har også taget roer op i USA, været med til at bygge en børnehave i Honduras, høstet sukkerrør i Brasilien og dyrket agerjord i Rusland«, siger Jakob Scheel.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.