Svenningsen i stærk opstilling
Med både Kubota-traktorer og Thaler-læssemaskiner ligner det en firmarekord i maskinnyheder fra Svenningsens Maskinforretning på Agromek.

Svenningsens Maskinforretning sætter ny firmarekord i maskinnyheder på 2014-udgaven af Agromek i Herning 25. til 28. november. Særligt interessante er nyhederne inden for Kubota-traktorer og de tyske Thaler-læssemaskiner, som Svenningsen har fået agenturet af.

På Agromek viser Svenningsen Kubotas landbrugstraktorer med op til 135 hestekræfter, ligesom mærket er aktuelt med nye kompakttraktorer.

For Svenningsens er Thaler-læssere i sig selv en nyhed på Agromek. Maskinfirmaet fik importen af de tyske læssemaskiner i begyndelsen af året. Det store Thaler-program henvender sig til såvel landbrug som entreprenører, anlægsgartnere, industri, boligselskaber og kommuner.

Endelig vil mange af Agromeks besøgende landmænd formentlig standse op ved Bobcats nye landbrugsteleskoplæsser, TL470H, som også står på Svenningsens stand.

Mere om dette tema

Læs om Agromek samt nogen af de nyheder, de byder på, nedenfor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.