Svenningsens stryger en række mærker

Mere fokus på mærker som Kubota og Bobcat, mens en række mærker opsiges af maskinimportøren.

Svenningsens med hovedsæde i Kastrup ved København og status som importør af en lang række maskin-mærker i Danmark og Skandinavien fortsætter rejsen med at luge ud i porteføljen.

Kort sagt skal der være endnu mere fokus på hovedmærker som Kubota og Bobcat, mens Svenningsens ved udgangen af 2019 stopper med at forhandle en række brands som Jacobsen, Ransomes, E-Z-GO, og Cushman.

Ifølge direktør Kristian Refnov ønsker Svenningsens at være mere specialiseret, hvad angår de resterende brands.

”Fokuseringen af vores portefølje udgør en del af en større rejse mod at reducere antallet af mærker, som vi håndterer. Som det siges på engelsk: ’less is more’. Vi vil gerne have flere tilfredse kunder, og vil vi opnå det, må vi fokusere på at give dem bedre, hurtigere og mere professionel service”, siger han og oplyser, at kunder, der har købt produkter fra de opsagte brands, stadig har fuld ret til reklamation og service hos Svenningsens, indtil en ny importør er fundet til at overtage Textrons produktportefølje.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.