Svensk ballevogn på 12 meter
Svenske Metsjö lancerer nu en 12 meter MetaX ballevogn med eller uden hydraulisk lastsikring.

Den svenske vognproducent, Ivarssons i Metsjö, lancerer nu en tolv meter udgave af MetaX ballevognen med eller uden hydraulisk lastsikring. Vognen er en videreudvikling af den populære ni meters MetaX ballevogn.

Ifølge en pressemedddelelse fra Metsjö kan vognen valgfrit køre tempo 40 eller 50 km/t, og lastsikringsanordningen kan forlænges for øget ballebredde på op til 2,8 meter. Med tilvalget Mooring Adjust, kan lastsikringen justeres lodret, hvilket muliggør god greb på andre typer varer.

Metsjö skruer op for hastighedenMaskiner Mandag 3. juni 2019 · 13:07

Med lanceringen af en 12 meter-version bygger Metsjö på sin populære innovation MetaX Mooring med hydrauliske sider.

Ladlængden er 11,5 meter og med 25 cm huller til belastningssikringen på hver side bliver belastningsfladen 12 meter. Vognen har en teknisk belastning på 21 tons, en nettovægt på 15,8 tons og en egenvægt på 5,16 tons.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.