Svensk vogn gør sig godt i terræn
Svenske Metsjö har lanceret en ny version af MetaMid tipvognen med store terrænduelige hjul.

Den svenske vognproducent, Ivarssons i Metsjö, er aktuel med en ny version af MetaMid tipvognen med store 560/45Rx22.5 hjul. Det større fodtøj giver bedre evner i terræn og på marker, da hjulene er så store som på større vogne, samtidig med at den mindre vogn bevæger sig nemt. Vognen er tilgængelig med både faste og åbne sider og kan anvendes til landbrugsafgrøder, entreprenør og maskintransport.

På vognen, der har en egenvægt på 3.380 kg, er det muligt at montere Metsjös kombinerede maskine- og ballelad. Med det samme MetaMid chassis og lad kan der således nemt skiftes mellem tre transportfunktioner: tipvogn, vippetrailer og ballelad. Der er beslag til hydrauliske sider på ladet for sikker transport af kasser, varer, baller og andet.

Ny, svensk vogn klarer 27 tonMaskiner Fredag 12. januar 2018 · 10:46

»Med den nye version af MetaMid med store hjul kan vi tilbyde vores kunder god tilgængelighed på vanskeligt terræn, selvom MetaMids fleksibilitet opretholdes. De store hjul reducerer også jordpakning og bulldozer-effekt. Vi har formået at få plads til større hjul uden at ofre noget i designet,« siger Anders Ivarsson.

Den nye vogn er 2,42 meter bred og 5,2 meter lang. Tippevinklen er 55 grader. Der er en bred vifte af udstyrsmuligheder, såsom luftbremser og last afhængende bremser. Modellen findes stadig i en version med mindre hjul fra 400/60x15.5 til nu 560/45R 22.5.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.