Svensker bygger verdens største halmvogn

Vognspecialisten Metsjö bygger 16 meter lang halmvogn til 17,6 ton nyttelast med hydraulisk lastsikring.

32 bigballer pr. læs.

Det er kapaciteten på Metsjös største balle- og transportvogn i den nye MetaU-serie, og firmaet vurderer selv, at det gør den til verdens største serieproducerede vogn i kategorien. Den innovative svenske producent af vogne til landbrug og entreprenører bygger videre på successen fra i sommer med MetaU-serien ved at hæve kapaciteten op til 16 meter ladlængde og 17,6 ton lasteevne.

Højstyrkestål sparer vægt

Serien spænder dermed fra den nye gigant ned til vogne med blot 6,25 meter og 10,6 ton lasteevne. En enkelt af modellerne har skiftelad, og alle har de hydraulisk sænkbart chassis og hydraulisk lastsikring.

De kommer også med Metsjös særlige opbygning i højstyrkestål, der i uafhængige tekniske test har vist sig at spare vægt og brændstof i forhold til andre vogne med samme kapacitet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.