Svenskere gør det sværere at stjæle sprøjtemidler
Vognproducenten Metsjö lancerer nu skabe til sikker opbevaring af sprøjtemidler, da tyverier har været et stort problem.

Den svenske vognproducent, Ivarssons i Metsjö har netop kastet sig ud i en ny niche, nemlig sikker opbevaring af sprøjtemidler og tilbyder nu en lang række større og mindre løsninger. Virksomheden har i mange år tilbudt opbevaringsmuligheder til blandt andet gasflasker, men har nu også løsninger målrettet landbruget.

»For det første har der været mange tyverier af sprøjtemidler, og for det andet er det jo farlige væsker«, siger Anders Ivarsson fra Ivarssons i Metsjö.

Ny, svensk vogn klarer 27 tonMaskiner Fredag 12. januar 2018 · 10:46

På programmet er skabe og containere til både indendørs og udendørs brug og i mange størrelser, f. eks. en mulighed, der kan rumme 20 tønder på 200 liter. Af hensyn til tyverier har Metsjö konstrueret et beskyttelsesdæksel til låseanordningen. Skabene er lavet af 1,5 millimeter zinkbelagt stål.

Relaterede artikler

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.