- Svenskerne er mere til bugseret, mens danskerne er til liftophængt

Den danske direktør for Pöttinger Scandinavia, Lars Andreasen, fortæller her om tilstedeværelsen i Norden - og på Borgeby.

Hvorfor etablerede man Pöttinger Scandinavia?

- Hensigten med etablering af datterselskabet er at skabe synergi landene imellem i forhold til distribution, men også i forhold til personale. Skandinavien ligger i top fem for markeder, hvor Pöttinger omsætter mest på verdensplan. Det gør også, at det skandinaviske marked er vigtigt for os, og der er fokus på udvikling af maskiner, der passer til markedet.

Hvad er dine forvent-ninger til Borgeby?

- I forbindelse med Borgeby 2023 har vi en stor stand samt rullende materiel ved maskindemostrationen. Messen tiltrækker svenske samt danske kunder, hvor den før omtalte synergi benyttes med mulighed for kunder fra begge sider af Øresund og Kattegat.

Er der særlige forskelle på det svenske og danske marked?

- Det svenske og danske marked er på flere punkter sammenligneligt. Landmænd og maskinstationer i begge lande er topprofessionelle og stiller krav til maskinerne i form af kvalitet og opbakning, også efter der er investeret. På det svenske marked sælges der væsentligt flere bugserede maskiner, sammenlignet med Danmark. I Danmark har vi eksempelvis mange liftophængte såmaskinekombinationer og stubharver. Det ses ikke ret ofte i Sverige.

Hvad har I med af nye maskiner?

- Vi har flere maskiner til både græs-, jordbehandling samt såning og mekanisk ukrudtsbekæmpelse. I Sverige laves der meget meget ensilage i wrapballer. Det seneste års prisstigning på folie til wrapballer har dog medvirket til en stigning i salget af snittervogne. Derfor vil der på messen både blive præsenteret Impress 3160 VC PRO kombipresseren samt de nye Jumbo 8000 snittervogne. På den kørende demo kan man for første gang se den nye Jumbo samt pick-up riven Mergento VT 9220.

Emneord Borgeby 2023

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.