Sydjysk maskinstation og landbrug sælges
Gamst Maskinstation og Landbrug søger et generationsskifte og er sat til salg.

"Vi har drevet maskinstation og landbrug i over 50 år, og vi søger et et generationsskifte, så nu sætter vi maskinstationen og landbruget til salg. Men indtil det bliver solgt, holder vi det hele up-to-date og der bliver ikke droslet ned på arbejdet".

Ordene kommer fra Kaj Rasmussen, der sammen med sin bror Vagn Rasmussen driver Gamst Maskinstation og Landbrug ved Vejen. Den sydjyske virksomhed driver selv 371 hektar og forpagter dertil 460 hektar yderligere. Maskinstationens distrikt er meget stort, og der er fem ansatte. Alt i alt drejer det sig om tre landejendomme, Skovminde, Haugård og Nørgård.

"Måske man kunne forestille sig, at to unge mennesker med mod på det kunne slå sig sammen og drive både maskinstationen og landbruget videre. Der er mange muligheder, også for investorer", siger Kaj Rasmussen, der tilføjer, at der selvfølgelig er en omfattende maskinpark med alt hvad der kræves til både arbejdet for kunderne og eget landbrug på op mod 800 ha.

"Kundegrundlaget er stort. Der er 15 kilometer til den nærmeste maskinstation", siger Kaj Rasmussen.

Gamst Maskinstation og Landbrug er sat til salg for 73,35 mio. kr.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.