Sydpol-traktor tilbage i Frankrig

Efter 5.000 kilometers kørsel i Antarktis er den røde MF5610 tilbage ved fabrikken i Frankrig.

Manon Ossevoort, måske bedre kendt som Traktordamen, tog sidst i 2014 turen til Sydpolen i en MF5610. Efter 2.500 kilometers kørsel, nåede hun målet, og kunne således vende om og køre de resterende 2.500 kilometer tilbage til basen.

Nu, små tre måneder senere, fejrede Massey Ferguson forleden hjemkomsten af den røde MF, da den nåede frem til traktorfabrikken i Beauvais, Frankrig - samme sted som den oprindelig blev produceret.

Her var både Manon Ossevoort, mekanikere og Massey Fergusons vicepræsident for Europa, Afrika og Mellemøsten Richard Markwell.

»Vi er så stolte over den præstation Manon Ossevoort og vores traktor har udført. Vi kan kun ønske hende tillykke med det, hun har opnået,« fortalte Richard Markwell, da han ønskede både traktor og chauffør velkommen hjem.

I 12 år har Traktordamen gået med en drøm om at køre til Sydpolen på en traktor. Med ekspeditionen blev hun den første til at nå Sydpolen i en standardproduceret traktor.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.