Syv forhandlere inviterer til corona-venlig agromesse på Mors

På grund af aflyste dyrskuer og landbrugsmesser inviterer syv virksomheder på Mors til decentral agromesse.

Syv lokale maskinforhandlere og producenter inviterer igen i år til Agromesse på Mors.

Det er dermed andet år i træk, at den decentrale messe løber af stablen. Igen i år er det som en konsekvens af, at landsskue, landbrugsmesser og dyrskuer er aflyst.

Agromesse Mors 2021 finder sted fra onsdag den 30. juni til og med lørdag den 3. juli 2021.

"Vi afholder igen messen over fire dage for at begrænse antallet af besøgende pr. dag af hensyn til corona-sikkerheden, men har ændret det fra tirsdag-fredag, så det i år er onsdag-lørdag for at tage hensyn til skolesøgende- og deltidsbedrifter", lyder det fra initiativtager Jens Iversen fra Ploveksperten i en pressemeddelelse.

Selve messen vil blive afviklet corona-sikkert. Den foregår ved, at man som interesseret kører til Mors og rundt til de syv virksomheder. Her vil der hver enkelt sted være muligt at få en snak med personalet og opleve virksomhedens produkter og faciliteter.

"Vi føler alle et behov for at komme ud at møde landmanden, hvilket ikke kan lade sig gøre på de traditionelle dyrskuer i år. Derfor laver vi denne 'corona-venlige' messe, hvor folk selv kan stykke deres tur sammen til hver af os", siger Jens Iversen ifølge pressemeddelelsen.

Bag messen står følgende virksomheder: HE-VA Aps, Vinderup Maskiner, Semler Agro, Ingemann Larsen A/S, Brdr. Thorsen Maskincenter, CN Agro A/S og Ploveksperten / Farm Implement ApS.

 

 

 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.