Tæt duel mellem John Deere og Fendt i ’Bundesligaen’

Tre tyskproducerede traktormærker indtog de tre øverste pladser i den tyske traktorliga for 2021.

Toppen af den tyske ”traktorliga” er i 2021 blevet drejet en smule.

John Deere gik i et totalmarked lige under 35.000 traktorer forbi Fendt på førstepladsen. John Deere, som producerer hovedparten af sine traktorer til det europæiske marked i tyske Mannheim, tegnede sig for 6.178 enheder ifølge tal fra de tyske maskinproducenter, Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau.

Alene det antal er fire gange så stort som hele det danske traktormarked.

Fendt, som produceres i det sydlige Tyskland i Marktoberdorf, endte på 5.765 enheder i det, som af det kendte tyske teknikmagasin kaldes for ’Schlepperbundesligaen”.

At tyskerne godt kan lide at købe udstyr, som er produceret i Tyskland, vidner også den næste plads om. Deutz-Fahr, der i Danmark henfrister en tilværelse noget længere nede i rækkerne, er nr. tre med 2.750 stk.

På de næste pladser kommer Kubota, Case IH/Steyr, Claas og New Holland.

Det tyske traktormarked steg i øvrigt knap otte procent. Knap 10.000 enheder ligger på under 50 hestekræfter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.