Taber traktormærke og vinder terræn: Når vi har sukket over det, så tager vi de positive briller på

Dansk Maskincenter har både vundet og tabt efter at have fået udvidet sit MF-område og tabt forhandlingen af Fendt på samme tid, fortæller indehaver.

Indehaver Henning Lund Andersen og resten af tropperne hos en af landet større maskinforretninger, Dansk Maskincenter, får fremover forandret udgangspunktet lidt – men også nye muligheder.

Forhandlingen af Fendt ryger i Agcos omstrukturering på det danske marked. Til gengæld får forhandleren et større område med Massey Ferguson fra grænsen til Limfjorden.  

Er det et step op for jer eller til siden?

”Vi har været rigtig glade for Fendt og har haft mange trofaste kunder indenfor Fendt. Vi er stadig service-partner. Når vi har sukket over, at vi har fået taget dem fra os, så tager vi de positive briller på, og området nordpå i Mejrup ligger godt for os. Vi får en gren mere på. Vi har indenfor det sidste trekvarte år fået de andre fire butikker ført sammen. Vi er fortrøstningsfulde ved det her. Vi skal nok håndtere det, og så er vi færdige med vores Agco-strategi, og skal lige samle os i det her”, siger han til LandbrugsAvisen Maskiner.

Passer til en sælger

Med den nye struktur hos Agco bliver Dansk Maskincenter fremover også maskinforretningen, som varetager MF-salget i Holstebro, Struer og Lemvig, Vinderup og Aulum og Haderup – ligesom man stadig har sit udgangspunkt fra afdelingerne i Toftlund, Jelling, Odder og Rimmerhus. Henning Lund Andersen betegner det  nye område i det nordvestlige Jylland som passende størrelse for en sælger.

”Og det er et stærkt område for MF. Kunderne har altid fået en god betjening i Mejrup. Det tror vi, at vi godt kan leve op til. Vi vil have meget fokus på servicedelen. Det er noget af det første, som vi tager fat i. Det er snart høst. Vi vil lige så stille gå i gang med at kontakte Ferguson kunderne, der er deroppe. Vi regner ikke med at vælte området med det samme, men vil arbejde os stille og roligt ind på det”, siger han.

Får I en afdeling i området?

”Nej, i første omgang vil vi servicere fra Rimmerhus af. Vi har motorvejen, så du når langt på 20 min. På sigt skal vi se, om vi skal have en servicebil installeret deroppe. Det har vi nede i Brørup, og det kan komme lige pludseligt, at vi også vælger det her”, siger han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.