TBS Maskinpower bygger ny maskinforretning på bar mark

TBS Maskinpower overtager nu den sidste bid af Askildrup Agro og bygger en ny maskinforretning fra bunden.

TBS Maskinpower har købt de resterende 20 procent af Askildrup Agro tæt ved Randers af direktør Flemming Rasmussen. 

Det fortæller parterne i en pressemeddelse. 

TBS Maskinpower har ejet 80 procent af forretningen siden 2019.

- Der ligger ikke nogen større revolution bag ændringen, forsikrer administrerende direktør Jan Garder i TBS Maskinpower og fortsætter:

- Det har hele tiden været aftalen med Flemming Rasmussen, at Askildrup Agro på et tidspunkt skulle blive en TBS-afdeling. 

 Flemming Rasmussen fortsætter som direktør og daglig leder i maskinforretningen. 

TBS Maskinpower er en af Danmarks største maskinforretninger med salg af bl.a. Valtra og Fendt traktorer.

Valtra sælges via Valtec-forretninger og nogle delvist ejede selvstændige maskinforretninger i det meste af Jylland. Fendt sælges via TBS-maskinforretninger på Fyn og i Jylland samt Askildrup Agro tæt ved Randers.

For at indfri målsætningen om at matche kundernes behov for service, traktorer og kvalitetsredskaber bedst muligt, påbegynder TBS nu opførelsen af en helt ny maskinforretning, på det man populært kalder ”bar mark”.

Den nye maskinforretning ligger i et industrikvarter lige sydvest for Randers og bliver afløseren for Askildrup Agros nuværende forretningsadresse. Spaden er allerede stukket i jorden.

Den nye maskinforretning, der i fremtiden kommer til at rumme alle de aktiviteter, som nu håndteres fra Askildrup Agros nuværende lokaler i Askildrup. Der er kun få kilometer mellem de to lokationer.

Om bevæggrunden for at bygge en helt ny maskinforretning med tilhørende værksted, udstilling, lager, administration og personalefaciliteter siger administrerende direktør Jan Garder, at det er den mest rationelle tilgang til udfordringerne.

- Dels er det optimalt at placere en maskinforretning i et industrikvarter af hensyn til tilkørsel med maskintransporter og de relativt store befæstede udenomsarealer vores aktiviteter kræver. Dels er der krav om stor højde i moderne værkstedshaller, for at man kan håndtere de store maskiner, så der er behov for helt nye bygninger, som ikke nødvendigvis passer ind, der hvor de oprindelige maskinforretninger ligger.

Den nye maskinforretning ligger tæt på Askildrup Agros nuværende adresse, så personalet får ikke længere på arbejde, men til gengæld bedre forhold, når de er mødt ind. Og når de gør det første gang, står der TBS Askildrup på facaden.

/mebo

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.