TBS Maskinpower får Krampe
TBS Maskinpower satser på Fendt Full-Line suppleret af udvalgte mærker. Krampe har nu landet en forhandleraftale med TBS Maskinpower i Starup og TBS Holstebro.

Siden Krampe besluttede at opbygge sit eget distributionsnet, har salgsansvarlig Kenneth Brønner haft travlt med at lægge brikkerne i puslespillet for et forhandlernet i Danmark. Nu har han netop indgået en forhandleraftale med TBS Maskinpower i Starup og TBS Holstebro.

Kenneth Brønner er meget glad for, at det er lykkedes at lande aftalen med TBS Maskinpower.

Lyngfeldt får forhandling af KrampeMaskiner Mandag 8. april 2019 · 08:00

»Det matcher vores produktprogram og ønske om få, men dedikerede forhandlere fuldstændigt, så jeg har tillid til et frugtbart samarbejde«, siger Kenneth Brønner.

»Vi får den første demovogn, Bandit 750 med bånd, leveret meget hurtigt, så flere kan få lejlighed til at stifte bekendtskab med vognene på nærmeste hold, når 1. slæt græs skal bjærges«, siger salgschef Jens Hansen, TBS Maskinpower.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.