TBS og Gøma indleder samarbejde om salg og service af gyllevogne og udstyr

Med Gømas placering i Viborg og TBS i Starup kan alle kunder i Jylland nås indenfor en times tid.

Gøma Viborg og TBS Maskinpower har indledt et samarbejde om salg og service af GØMA’s gyllevogne og udstyr.

Med samarbejdet får de to firmaer en betydeligt stærkere platform på det danske marked.

Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Rent geografisk er de to firmaer godt placeret i forhold til hinanden, for med Gømas placering i Viborg og TBS i Starup kan alle kunder i Jylland nås indenfor en times tid, hvis der er behov for service.

Jens Hansen, der er salgschef i TBS, er meget begejstret for det nye samarbejde. 

”Vi har længe set os om efter en leverandør af professionelle gyllevogne og har i Gøma fundet en seriøs og udviklingsorienteret partner, der har bevist, at de kan udvikle, producere og levere gyllegrej i høj kvalitet".

Hos Gøma er der også tilfredshed med at have fundet en partner til at samarbejde med om salg og service af gyllevognsprogrammet.

”Aftalen med TBS sikrer et struktureret samarbejde med en af Danmarks største Fendt-forhandlere, som i forvejen har mange kunder blandt maskinstationer og større gårde. Ydermere har de allerede stort kendskab til gyllevogne, pumper osv., så vi forventer os meget af samarbejdet”, fortæller salgschef Karsten Kammer, der er en af indehaverne bag Gøma.

frit lejde for kunderne

Gømaog TBS har valgt ikke at definere en skarp geografisk grænse mellem de to firmaers salgs- og serviceområde.

”Tiden er simpelthen ved at løbe fra de skarpe afgrænsninger”, mener Jens Hansen.

”Hvis Gøma har en kunde i Sydjylland, som er meget begejstret for Gøma, skal de ikke tvinges til at handle med os. Og omvendt kan vi også fortsat sælge til vores nordlige kunder og servicere deres gyllevogne- og udstyr. Det drejer sig i sidste ende om kundetilfredshed – så skal forretningen nok følge med”.

Han oplyser, at TBS etablerer et lager af service- og reservedele i Starup i løbet af kort tid, så kunderne i den sydlige halvdel af Jylland får bedst mulig service lige fra aftalens start.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.