TeleSense skruer op for udviklingen
En stor kapital-indsprøjtning i TeleSense styrker digitaliseringen af kornlagring.

Den californisk-baserede virksomhed TeleSense Inc med europæisk hovedsæde i Agro Food Park i Aarhus har fået tilført 10,2 millioner dollars fra en række investorer.

Midlerne skal bane vej for yderligere produktudvikling og gøre de digitale overvågningssystemer inden for lagring af korn og andre afgrøder kendte og tilgængelige for flere.

TeleSense er en pioner inden for digitaliseret overvågning af kornlagre. Det sker med trådløse sensorer, der konstant indsamler og rapporterer om fugtighed og temperatur til en TeleSense app, der giver landmænd, frøfirmaer og kornindustri mulighed for at optimere lagring uden at skulle foretage tidskrævende manuelle målinger.

Agromiljøet ved Aarhus Universitet har blandt andet dannet afsæt for udviklingen i TeleSense, efter at virksomheden i 2019 opkøbte danske Webstech ApS. I dag arbejder 50 medarbejdere globalt med udvikling af hardware og software, og produktionen af de væsentligste hardwareprodukter foregår fortsat i Danmark.

”Vi har udviklet en global relevant løsning, der giver sektoren pålidelige data i realtid, og det er nu blevet anerkendt af kredsen af investorer”, siger Thomas Kylling, adm. direktør i TeleSense Europe, der ligger i Agro Food Park i Skejby, hvor man har ansvaret for markederne i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.