Teleskoplæsser til landbruget speedes op

Den nye udgave af teleskoplæsseren Manitou MLT625-75H kan nu køre 40 km/t.

Manitou er klar med en hurtigere udgave af en klassisk teleskoplæsser til bl.a. landbruget, deres Manitou MLT625-75H.

I en pressemeddelelse oplyser importøren Scantruck, at læssemaskinen, som har været på det danske marked siden 2011, i den nye udgave kan køre 40 kmt/t i stedet for de hidtidige 30 km/t.

”MLT-serien henvender sig generelt til industrien og landbruget. I modsætning til MT-serien, der henvender sig til byggepladser og udlejningssektoren, og som anvendes i kortere tidsrum, er læsserne i MLT-serien i aktion fra morgen til aften. Derfor kan der være meget tid sparet ved, at man kan flytte sig selv hurtigere til næste opgave”, siger Claus Bjerregaard, salgschef hos Scantruck A/S.

Maskinen har som tidligere en løftekapacitet på 2,5 tons og en løftehøjde på seks meter. Den leveres med hydrostatisk transmission, en motorydelse på 75 hk og så leveres den i forhold til MT-modellen med bedre dæk, godt med lys og mere komfort til føreren tilegnet længerevarende ophold i maskinen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.