Thorsen-Teknik vokser markant i Skandinavien

Efter overtagelsen af svenske Agrotech styrker den danske specialist i præcisionsdyrkning Thorsen-Teknik sin position i de nordiske lande og udvider med nyt kompetence- og testcenter

Thorsen-Teknik A/S & Agrotech Sverige AB har fra i dag samme ejer. Agrotech Sverige AB vil fremadrettet agere under navnet ’Agrotech powered by Thorsen-Teknik’. Den strategiske fusion og navneændringen sker på baggrund af et længere samarbejde, oplyses det i en pressemeddelelse om handlen.

"Thorsen-Teknik har med stor succes etableret sig i Danmark og Norge, som en af de førende leverandører af præcisions-udstyr til landbruget. Virksomheden har siden 2010 været hoveddistributør af de verdenskendte brands Topcon, RDS, Digi-Star, Norac og Raven samt deres mange egenproducerede præcisonsløsninger. Jeg har derfor en god mavefornemmelse ved at overdrage Agrotech til Thorsen-Teknik", siger Mårten Magnusson, den tidligere ejer og grundlægger af Agrotech Sverige AB

Nyt salgskontor

For både Thorsen-Teknik A/S og Agrotech powered by Thorsen-Teknik AB vil fusionen ifølge parterne styrke positionen på det nordiske marked med en bredere produktportefølje og et større serviceniveau. Fusioneringen synliggøres med oprettelsen af et nyt salgskontor i Ystad, samt etableringen af et stærkt netværk af lokale servicepartnere og forhandlere. 

"Agrotech AB har i mere end 30 år leveret elektronisk præcisionsudstyr i form af TeeJet Technologies og Topcon til mange svenske landmænd. Overtagelsen af Agrotech AB vil derfor styrke vores markedsposition markant, samt forankre vores rolle som OEM-leverandør i hele af Europa", siger Torben Thorsen, ejer og grundlægger af Thorsen-Teknik A/S.

Stort testareal

Desuden har Thorsen-Teknik etableret et kompetencecenter på sin adresse i Danmark, som fremover vil fungere som lager, udviklingsafdeling, supportcentral og testcenter. Udendørsområdet på 15 hektar muliggør afprøvning og test af alle typer maskiner. 

"Med det nye kompetencecenter har vi mulighed for at tilbyde solide løsninger til maskinfabrikanter samt invitere både slutbrugere og OEM-kunder til gennemsyn og testning af vores produkter. Det giver os gode muligheder for at synliggøre de nyeste præcisions-teknologier og udviklingen i landbruget", lyder fra Oscar Ferngard, afdelingsleder hos Agrotech powered by Thorsen-Teknik.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.