Thyregod laver en for danskerne lidt ukendt stensamler

Nu udstilles den på Agromek.

Vi vil gerne lodde stemningen.

Sådan lyder det fra Thyregod og sælger Kurt Gjødsbøl, som fortæller, at Thyregod tager deres stensamler med på Agromek, selvom det danske marked langt fra er storforbruger af den bugserede maskine, som samler stenene op og sender den over i en frakørselsvogn.

- Det har nok lidt med manglende fokus at gøre og måske en tradition for at køre med tankmaskiner i Danmark, men hvorom alting er, så tager vi den med til Agromek for at lodde stemningen, siger han i en pressemeddelelse.

Og hvad er det så for en maskine, som man tager med til udstillingen i Herning?

Modellen hedder TS1500, og er hydraulisk drevet via traktorens kraftoverføring. Ifølge Thyregod sørger en indføringsvalse for at opsamle/indføre sten og jord i et konstant flow ind i maskinen via en forkæde og hen over et bredt frontskær.

 

 

Stenene flyttes over til aflæssevognen via en elevator, som er bygget op i tre sektioner. En overkæde fungerer også som en sikkerhedskæde, der forhindrer sten i at blive slynget væk fra maskinen.

Emneord Agromek 2022

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.