Tidligere landmand til tops i stor dækkoncern

Jakob Nannberg Scheel, der tidligere var salgschef i landbrugsdivisionen hos dækvirksomheden NDI Group og tidligere praktiserende landmand, er virksomhedens nye, danske salgsdirektør.

Dækkoncernen NDI Group har hentet en ny salgsdirektør i egne rækker med 32-årige Jakob Nannberg Scheel, der har arbejdet hos NDI Group i 3,5 år. Først som salgschef i virksomhedens landbrugsdivision, og nu som salgschef for hele den danske salgsorganisation.

 - Det er en opgave jeg går til med stor ydmyghed. Der er meget nyt, der skal læres om andre brancher, ikke mindst autobranchen og transportbranchen. Derudover skal vi selvfølgelig se på, om der er nogle elementer af vores strategiske tilgang til landbrugsmarkedet, som kan overføres og bruges i andre markeder, fortæller Jakob Nannberg Scheel i en pressemeddelelse.

Jakob Nannberg Scheel er oprindelig uddannet landmand og har derudover taget en uddannelse som handelsøkonom, samt HD-uddannelsen med speciale i forretningsledelse og marketing. Inden han kom til NDI Group i 2019 arbejdede han hos Maskinhandler Indkøbsringen.

- Jeg har selv en del erfaring fra landbruget og har også været aktiv som landmand selv. Selvom der selvfølgelig er ting, som er anderledes i andre brancher, så tror jeg på, at der er mange gode erfaringer og tilgange til at drive forretning mere generelt, som kan tages med fra landbruget og vores branche, siger Jakob Nannberg Scheel.
 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.