Til februar er mikroskopisk traktorafgift endelig aflivet
Folketinget vedtog ophævelsen af vægtafgift på 61,85 kr.

Tilbage i august varslede skatteminister Karsten Lauritzen, at han ville ophæve vægtafgiften på traktorer og påhængsvogne.

Med en halvårlig afgift på den noble sum af 61,85 kr. koster indgrebet kun et meget lille greb i statskassen.

Afgiftsfritagelsen for traktor-folket og deres mere end 80.000 traktorer belaster nemlig kun statskassen med fem mio. kr.

51 år gammel traktorafgift foran skæbnedag Maskiner Torsdag 20. december 2018 · 06:33

Indgrebet som skatteministeren kaldte for en del af en saneringspakke skulle dog lige rundt om Folketinget. Lige op til juleferien blev den tredjebehandlet og endelig vedtaget.

Derfor kan Motorstyrelsen nu oplyse, at afgiften er endelig ophævet pr. 1. februar. Har man betalt for en periode, som rækker indover 1. februar, så bliver det lille kronebeløb dog ikke refunderet. Til gengæld kommer der ikke flere girokort, lover myndighederne.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.