Tjekkisk dybdeharve i kortere og billigere version
Ny trebullet variant af Bednars dybdeharve, Fenix, er interessant i Danmark.

Agritechnica er også stedet, hvor man for første gang ser nye varianter af eksisterende maskiner - og som måske kan tiltrække et nyt publikum.

Et god eksempel finder vi hos tjekkiske Bednar, hvor Fenix dybdeharven står i en ny trebullet variant frem for modellens normale fire. Dybdeharven er nærmere bestemt Bednar Fenix FO 5003.

»Det er en dybdeharve, som går ned i 30 centimeters dybde. Og når den nu kommer i en trebullet version, er det slet og ret for at kunne tilbyde en lidt billigere version. Den er interessant for det danske marked«, siger produktchef hos Maskinhandler Indkøbsringen, Christian Korsholm, der tilføjer, at en nyhed på redskabet også er en slæbeplanke bagtil.

Emneord Agritechnica

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.