Top 5: Her er Danmarks mest populære traktorer

Case IH og New Holland har de to mest indregistrerede traktorer i første halvdel af 2019.

Det danske traktormarked har nogle faste klassikere, når det gælder de allermest populære modeller.

New Holland T7, Case IH Puma og John Deere 6R er fast med i toppen af listerne.

Sådan har det også været i årets første seks måneder.

Men der er sket lidt forskydninger i toppen.

Case IH Puma 240 har således været den klart mest nyregistrerede traktor med 30 styk, viser LandbrugsAvisens optælling på baggrund af statistikken fra DBI IT.

På andenpladsen med 24 styk ligger en klassisk blockbuster, New Holland T7.270 som flere år i træk har været den mest indregistrerede traktor i Danmark.

På tredjepladsen ligger en John Deere-klassiker 6215R med 20 styk, mens Massy Fergusons 7726s indtager fjerdepladsen efter at have noteret sig for 18 enheder.

Femtepladsen indtages af Claas Axion 830, John Deere 6250R og MFs 8740, alle med 16 styk.

Fendt og Valtra tæt på

Lige efter top fem fortsætter både Case IH og John Deere med at blande sig i toppen. Case IH med en Optum 300 med 15 styk og John Deere med 14 styk 8370R.

Valtra og Fendt er dog ikke langt fra. Valtra har både fået nyregistreret 14 styk aaf model N174 og model T234. Fendt har 15 styk 724 Vario.

For hele totalmarkedet har der iøvrigt været vækst i årets første halvdel. Hvor der blev nyregistreret 671 traktorer i første halvdel sidste år er tallet steget til 773 i år.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.