Topchef for traktorgigant nøjes med halv løn midt i krisen

Topchefen for en af verdens største traktorproducenter går ned i løn for at vise solidaritet med medarbejderne under corona-krisen.

Producenten af bl.a. New Holland og Case IH, CNH Industrial, tager nu nye skridt under corona-krisen.

Den midlertidige topchef Suzanne Heywood vil kun tage imod halvdelen af sin løn i tre måneder, mens bestyrelsens aflønning er aflyst for resten af året. Den øvrige topledelse går i øvrigt 20 pct. ned i løn i tre måneder, meddeler CNH i en pressemeddelelse.

CNH er dybt berørt af coronakrisen, hvor man ifølge de seneste officielle meldinger over de seneste uger har holdt en lang række europæiske samlefabrikker lukkede. En lukning som ventes at vare til og med denne uge.  

CNH’s samlede omsætning lød i 2019 på 190 mia. kr., heraf var omsætningen 75 mia. kr. for maskiner og køretøjer med mere målrettet landbruget.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.