Sponsoreret af HCP

Traktor og blander afløser selvkørende foderblander

Martin fra Give har en traktor og en blander, der har erstattet den selvkørende foderblander. Det valgte han fordi den kan løfte flere opgaver.

Martin Bruun købte i november 2017 en ny traktor, der skulle erstatte den selvkørende foderblander. Det gjorde han fordi den både skulle kunne læsse og trække foderblanderen. Og det har vist sig at være en rigtig god løsning.

Den nye løsning bruges hver dag til at producere foder til 550 køer.

"Vi bruger traktoren i vores foderforsyningsselskab, hvor vi i dag laver foder til 550 køer. Traktoren bliver brugt både som læssetraktor og foran foderblanderen, så den kører 1200 - 1300 timer om året.

Service er en vigtig faktor

I Martins beslutning om hvilken traktor der skulle løfte opgaven med at blande og læsse foder, var service en afgørende faktor. Det er vigtigt at traktoren ikke står stille, og at der ikke tager lang tid at skaffe en reservedel. 

Martin har en enkelt gang, siden han fik traktoren i 2017 oplevet, at traktoren ikke ville køre. Det var en lørdag eftermiddag. Han fik dog hurtigt traktoren til service, så han kunne fortsætte med sit arbejde søndag formiddag.

”Når vi laver foder til køer, skal teknikken fungere fuldstændigt fejlfrit hver eneste dag. Derfor har det også spillet en stor rolle for os, at vi har service tæt på og at den fungerer selv hvis noget driller på en lørdag, siger Martin."

Emneord sponsoreret, HCP, Deutz fahr

Sponsoreret af HCP

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.