Traktorbranchens mest karismatiske topchef kan tage hjem til Tyskland nu

Agcos topchef Martin Richenhagen bliver afløst af kronprins, der har haft en stor del af læretiden hos John Deere.

Der er lidt ekstra bid i møderne med journalister, analytikere og branchefolk, når Agcos topchef Martin Richenhagen optræder på slap line.

Men til nytår er det slut med tyskerens spontane og humoristiske kommentarer som øverste chef for en af verdens største traktorproducenter, der har hovedsæde på den amerikanske østkyst og er noteret på børsen i New York. 

Martin Richenhagen går af efter 16 år i spidsen for traktorproducenten, og overlader chefposten til den interne kronprins, den nuværende COO og senior vicepresident Eric Hansotia.

Den afgående topchef hyldes bl.a. af Agcos bestyrelse for at have drevet selskabet ind på nye produktområder, udvidet porteføljen betydeligt og konsolideret det børsnoterede selskabet til en global spiller i branchen.

Den nye topchef kender Agco indgående indefra efter at have været en del af Agcos ledelse siden 2013.

Konkurrenterne kender han også indgående. 

Før Agco var han nemlig i John Deere i tyve år - bl.a. som en del af den øverste ledelse indenfor John Deeres høstemaskiner og sprøjter.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.