Traktorimportør lapper service-hul midt i Jylland

Traktorimportøren indgår nyt servicesamarbejde, der skal tage over for mistet forhandler i området.

Efter har HCP mistede Traktorgården til at udføre service hos Deutz-Fahr-kunder i HCP’s eget opland omkring Krogager har importøren haft et hul på servicesiden i området.

Det lukkes nu af et nyt samarbejde mellem HCP og mekanikeren Martin Rosenberg, der har startet sit eget serviceværksted.  

I et brev til kunderne skriver HCP, at mekanikerne tidligere har været ansat hos HCP og senere læst videre som maskinmester.

”I kraft af servicesamarbejdet, har Rosenberg Maskinservice direkte tilgang til vores hovedlager i Skandinavien og vil med dette kunne give en hurtig og god reservedelslevering samt mulighed for hurtig service. Derudover har Martin et tæt samarbejde med servicespecialister internt i HCP, samt adgang til seneste opdateringer af specialværktøj og software,” oplyses det.

Udover Deutz-Fahr importerer HCP også Zetor til landet, hvilket også kan serviceres af mekanikeren. 

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.