Traktorlæsere får overrakt kendt 80’er traktor i dag på Landsskuet

På Landsskuets åbningsdag får TraktorTechs læsere tildelt en IH 844 traktor. CNH Industrial Danmark, og maskinhandleren Sørensen & Lynggard står for overrækkelsen.

Torsdag kl. 11 overbringer importøren af Case IH traktorer i Danmark, CNH Industrial Danmark og maskinhandleren Sørensen & Lynggard en traktor til traktormagasinet TraktorTechs læsere på Landskuet i Herning. Det foregår på stand 651.

For mange traktorentusiaster er en International 844 en legendarisk traktor, der huskes som en stor og ny traktor i 1980’erne. Det kan marketing manager Nordic & Baltic hos CNH Industrial Danmark A/S, Morten Nørtoft Jørgensen, sige god for. 

"IH 844 var en model, som rigtig mange har stiftet bekendtskab med. Med den historik, der er omkring Case IH, som sidste år fejrede 175 års jubilæum både internationalt og i Danmark, så ser jeg det som helt naturligt, at det er en IH, som er Læsernes Traktor”, fortæller han. 


Traktormagasinet TraktorTechs læsere får overbragt et lettere brugt eksemplar kvit og frit til traktorprojektet Læsernes Traktor. Her er det læserne, som arbejder med traktoren ligesom firmaer og private, der elsker landbrugsmaskiner, kan bidrage med arbejdstimer, materialer og events for traktoren. 

”Vi er meget glade for at modtage traktoren og den store støtte til vores projekt. Det er en traktor med en stolt historie på danske marker, og det bliver spændende at se, hvad læserne i sidste ende vil gøre med traktoren. Det er rigtig fedt, at vi får skabt et sammenhold om traktoren blandt landets traktorinteresserede og branchen omkring dem”, fortæller TraktorTechs redaktionschef, Christian Juel Jørgensen.


Sælger Aksel Pedersen, Sørensen & Lynggaard i Viborg, leverer traktoren. 

Efter overrækkelsen skal traktoren fragtes til Erhvervsskolerne Aars, hvor eleverne i fritiden vil skrue på den i løbet af efteråret. Første skridt bliver at finde ud af, hvad der er mest nødvendigt at få lavet på traktoren – og derefter er det op til eleverne og læsernes kreativitet at finde ud af, hvad der så skal ske med traktoren.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.