Traktorsalget faldt i April - som blev en blå måned
New Holland havde flest nyregistreringer i april.

Traktorstatistikken for april måned er netop blevet offentliggjort. Den massive fremgang i marts måned i forhold til marts måned sidste år, er i april afløst af en lille nedgang fra 146 enheder i april 2016 til 134 registrerede enheder i april i år. Tallene gælder for traktorer over 30kW.

New Holland registrerede med 35 enheder flest traktorer i april, mens John Deere registrerede 27 enheder. Masseyferguson indtager med 19 registreringer tredjepladsen.

Lidt efter New Holland finder vi Case IH, der registrerede 17 traktorer i arpil. Claas kom akurat med i top fem med 9 registreringer. Lige uden for top fem finder vi Valtra med 8 enheder,

Fendt solgte flest traktorer i marts Torsdag 11. april 2013 · 10:07

Deutz-Fahr registrerede 3 traktorer. Same, Lamborghini og Holder registrerede alle en enhed. Derudover er der tre registreret tre enheder i ND Datas kategori andre mærker.

De meste populære modeller var i denne forårsmåned John Deere 6215R, Massey-Ferguson 7718 samt New Holland T7.175. Alle tre modeller blev registret syv gang.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.