Traktorsalget: New Holland slår tilbage

Juni var en stor traktormåned – ikke mindst for CNH’s mærker, der sad på flæsket i Danmark.

New Holland har haft et årti, som det mest indregistrerede traktormærke i Danmark.

Men førstehalvåret af 2021 har mærket ligget lidt efter i indregistreringsstatistikkerne.

Juni blev dog måneden, hvor der blev løbet ekstra stærkt med indregistreringen af mærkets traktorer i Danmark.

Hele 37 nye traktorer fra New Holland blev tilføjet databaserne over traktorer med nummerplader her til lands. Det gav en markedsandel på hver fjerde traktor i Danmark ifølge den seneste opgørelse fra bilstatistik.dk, hovr DBI IT indsamler disse data.

CNH-konkollegerne fra Case IH tog andenpladsen med 29 stk. og sad på næsten hver femte traktor i Danmark. Dermed havde de to CNH-mærker tilsammen ca. 44 pct. af markedet.

For John Deere har 2021 været rigtigt fornuftigt med en klar førsteplads, når man kigger på hele halvåret med en markedsandel over 22 pct. – med New Holland på andenpladsen adskillige procentpoint derfra. For juni blev det en tredjeplads med 27 traktorer – også altså et niveau tæt på andenpladsen for måneden.

På de følgende pladser i juni ligger Agco-mærkerne Fendt, MF og Valtra stabilt omkring 9-10 pct. af markedet hver sammen med Claas.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.