Traktortræk med 5.000 tilskuere endte i brand
100 bigballer brød i brand, da der var påsketræk i Borris i weekenden.

Søndagens påsketræk i Borris var på mange måder en stor succes. Over 5.000 besøgende og masser af gode hestekræfter.

Desværre blev afslutningen rigtig trist, da en ung mands forsøg på at tænde en cigaret endte med at antænde 100 bigballer, hvilket betød, at der måtte ringes efter både politi, brandvæsen og ambulancer til stedet, beretter Jyske Vestkysten.

Ifølge de første forlydende blev flere tilskuere røgforgiftet. Avisen kunne dog allerede søndag oplyse, at ingen blev røggiftet og eneste tilskadekomne var en beruset mand.   

- Det var dog ikke tilfældet. Patruljen på stedet fortæller, at der var en enkelt beruset mand, der har brændt sin hånd. Efter lidt behandling vil han formentlig slippe med, at det gør lidt ondt i hånden resten af aftenen og i morgen, forklarer Bjarne Askholm, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi til Jyske Vestkysten.

Manden, der kom til at antænde branden, kan ifølge vagtchefen forvente en bøde uforsigtig omgang med ild og muligvis også en regn ing for de udbrændte halmballer, hvis ejeren ønsker det.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.