Tre demo’er med såning og jordbearbejdning
Dansk Maskincenter holder efterårsdemo på tre lokaliteter i denne uge, den første i dag, mandag.

Lyst til en efterårsdemo med fokus på jordbearbejdning og såning? Så er der ganske gode muligheder i det jyske i denne uge, hvor Dansk Maskincenter holder tre af slagsen, den første allerede i dag, mandag ved Sdr. Felding.

Dansk Maskincenter med afdelinger i Jelling, Odder, Rimmerhus og Toftlund, har under efterårsdemo’erne planlagt at demonstrere det nyeste grej indenfor jordbearbejdning og så-teknik inden for de mærker, som Dansk Maskincenter sælger. Det vil sige redskaber og såmaskiner fra Lemken, Claydon, Multiva og Kverneland. Hver dag køres der med seks-otte maskinsæt, og det hele bliver trukket af Massey Ferguson traktorer i de nyeste serier.

Alle demoer foregår fra kl. 10 til 16. Den første i dag, mandag, foregår på Øster Bjergegaard v. René Lomholt på Herningvej 19-21 i Sdr. Felding. Næste mulighed er på onsdag 26. september på Niels Bies Maskinstation, Hattingvej ved Horsens. Og den sidste foregår på torsdag 27. september på Gamst Maskinstation, Grønnevej 2 i Vejen.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.