Tre ekstra Schäffer-forhandlere i Sønderjylland

Helms udvider til fem forhandlere i regionen. Kendt New Holland-forhandler er med i kredsen.

De to eksisterende Schäffer-forhandlere i Sønderjylland, Boi Davidsen Maskinforretning ApS i Bredebro og A. P. Jørgensen A/S, Ribe får fremover tre nye kollegaer i regionen, oplyser importøren Helms TMT-Centret.

I nord er det PN Maskiner A/S i Troldkær ved Rødding. Længere mod sydvest er det Arrild Traktor- og Maskinservice nær Toftlund. Mod syd er det Vestergaard Maskiner, Klovtoft ved Rødekro.

- Vore tre nye Schäffer-forhandlere i Sønderjylland ligger strategisk godt i forhold til hinanden. Det vil også være en fordel for kunderne, lyder det i en pressemeddelelse fra medindehaver Allan Helms, der samtidig er salgsansvarlig for Schäffer i Skandinavien hos Helms TMT-Centret A/S.

- Der er et stort potentiale for salg af læssemaskiner i Sønderjylland, hvor der igennem tiden er solgt rigtig mange læssemaskiner. Ikke mindst til de mange kvægbrugere i denne del af landet, men også til eksempelvis kirkegårde, entreprenører og anlægsgartnere, tilføjer han.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.