Tre nye Manitou-forhandlere på én gang
Scantruck har føjet både Lolland-Falster, Fyn og Jylland til Manitou forhandlerkæden.

Scantruck har på én gang føjet tre nye maskinfirmaer til kæden af forhandlere af Manitou-minilæssemaskiner. Både Lolland-Falster og Fyn er kommet med på importørens kort over forhandlere, og et i forvejen ret tæt net af forhandlere i Jylland er blevet udbygget med en mere.

Således tager Falster-virksomheden FMR Maskiner i Nykøbing sig fremover af salg og service af de mindste Manitou-læssere på Lolland og Falster.

»Tidligere har vi primært henvendt os til landbrugskunder, men for et års tid siden tog vi andre maskiner ind for også at henvende os til entreprenørkunder. Nu har vi så fået Manitou-læssemaskiner. Og de er jo ikke mere ensrettede, end at de henvender sig til begge segmenter«, siger Per Hansen hos FMR Maskiner.

KSM Maskinservice i Kissendrup ved Ullerslev mellem Nyborg og Kerteminde er blevet Scantrucks første forhandler på Fyn.

Scantruck: Solid optimisme i landbrugetMaskiner Mandag 24. juni 2019 · 06:34

»Kontakten til Scantruck om Manitou-minilæssere opstod i forbindelse med, at vi i forvejen har et godt samarbejde om blandt andet servicering af maskiner på Lindø-værftet. Vi har ikke haft minilæssere i vores salgsprogram tidligere, men kender naturligvis Manitou«, siger Frederik Bergholdt.

Endelig, i Farsø i Vesthimmerland falder den nye forhandleraftale med Scantruck lidt uden for normen. Den er faktisk den eneste forhandling, Danatek A/S har. Øvrige maskiner, der sendes ud fra virksomheden, har Danatek nemlig selv import af.

»Det handler mest om maskinmærker til landbruget, som vi har import af fra producenter i Polen og en enkelt i Belgien. Nu kan vi så sige, at vi også har import fra Skive«, konstaterer Danatek-indehaver Michael Jensen.

Med de tre nye har Scantruck nu 13 forhandlere af Manitou-minilæssere rundt om i landet.

Kommentarer

Sponsoreret indhold

Sponsoreret indhold er artikler produceret af den annoncør, der er angivet i toppen af artiklen. Sponsoreret indhold er betalt af den angivne annoncør og er derfor ikke redaktionelt indhold. Hos LandbrugsAvisen følger vi de gældende retningslinjer for sponsoreret indhold fra Danske Medier, markedsføringsloven og presseetiske regler.